Večerníčková noc

dsc_0004

  dsc_0004 „Šebestová, takové nocování ve škole, není vůbec špatný nápad!“ …… těmito slovy zahájila známá večerníčková dvojice Mach a Šebestová další nocování pro děti prvního stupně v naší škole, tentokrát na motivy večerníčků.

Škola se tak naplnila téměř sto dětmi, které si chtěly večer ve škole užít. K vidění byly známé postavy nejen z večerníčků, ale i z pohádek. Mezi nimi např. vodník Česílko, Pat a Mat, Pažout, Mach, Šebestová, Bořek Šikula, víla Amálka, Křemílek a Vochomůrka, skřítek Racochejl, nebo malá čarodějnice a další a další…

Celý večer se dětem o zábavu starali třídní učitelky z prvního stupně, žáci z 9. třídy s jejich třídní učitelkou a další vybraní žáci ze 4. – 8. tříd. Připravili pro ně spoustu zajímavých činností –  kutilskou dílnu u Pata a Mata, hudební hádanky u víly Amálky, kvízy s Křemílkem, nechyběla ani diskotéka a všemi očekávaná stezka odvahy.

Do svých spacáků se někteří dostali až po jedenácté hodině a většina okamžitě zavřela oči a usnula. Jen několik „nespavců“ si sdělovalo své dojmy dlouho do noci. Okolo jedné hodiny ranní však zavládlo školou ticho a bylo slyšet pouze hlasité oddychování spokojených dětiček.

A jaká noc nás čeká na jaře?    …………………………….To se nechte překvapit !!! J

Všem žákům z 1. a 2. stupně, kteří se podíleli na realizaci večera děkujeme.