Vánoční setkání

Ve vzduchu visel vonný závan vánočního koření a očekávání, když se večer 12. prosince otevřely dveře tělocvičny. Večer sliboval být plný radosti a překvapení, a nenechal nikoho na pochybách.

Program večera začal v 16:00 a odstartoval ho přílet anděla, který rozsvítil tělocvičnu a přivítal všechny účastníky. Před rodiči se ukázaly děti z 1. a 2. stupně a zapěly několik vánočních písní, které si nacvičily s hudebkáři a třídními učiteli. 

Každoročním překvapením byla pak píseň učitelů. Tentokrát zazářila paní učitelka Kuncová, která v doprovodu zbytku (ne úplně pěveckého) sboru zazpívala píseň od Marka Ztraceného. 

Zbytek setkání se nesl v duchu povídání u punče. Škoda jen, že rodiče a babičky po vystoupení brzy odešli. I tak bylo příjemné setkat se s rodiči žáků a s žáky samotnými i jinak, než jen na třídních schůzkách nebo ve vyučovacích hodinách. Také jsme rádi, že naši žáci zůstali dlouho po besídce. Bylo vidět, že jim je líto končícího večera. Jsme rádi, že děti mají školu rády a účastní se akcí i mimo výuku. Za to jim patří náš velký dík. 

Také bychom rádi poděkovali všem žákům, kteří pomohli s výzdobou a  s následným úklidem po  ukončení akce. 

Již teď se těšíme na další ročník, který bude zase trochu jiný.