Nocování 8.A a společné sportování a posezení s rodiči

V pátek 30. 11. se žáci 8.A společně s rodiči sešli v odpoledních hodinách ve škole, aby si společně zasportovali. Nejdříve si zahráli stolní tenis, pak je čekala přehazovaná. Bylo skvělé pozorovat, jak si děti užívají společné sportování s rodiči, kteří se vůbec nenechali zahanbit a předváděli výborné výkony. Někteří žáci byli překvapení, jak jsou jejich rodiče šikovní a že se mají od nich  ještě co učit. Děti musím moc pochválit za jejich fair play hru a chování.

Po ukončení turnaje si všichni společně pochutnali na pizze, jednohubkách, koláčích a ostatních dobrotách, které děti společně s rodiči připravili. Děkuji všem rodičům, kteří si udělali čas a přišli, bylo to moc fajn si společně popovídat a zasportovat.

Po odchodu rodičů osmáky čekalo vytoužené nocování ve škole a noční stezka odvahy, ze které i ti největší frajeři měli respekt. Určitě to chtělo velkou dávku odvahy si projít po jednom celou školu a na konci vyluštit ještě šifry. Všichni to nakonec zvládli, i když tentokrát byla odvážnější děvčata. Po stezce si všichni zalezli do spacáků a společně koukali na film.

Ranní budíček nebyl pro všechny příjemný, ale nakonec všichni vylezli z vyhřátých spacáků, pomohli s úklidem třídy a rozprchli se do svých domovů.

Byl to moc hezký večer, který jsem si užili.

Budeme se těšit na další společné akce.

Mgr. I. Oliveriusová a J. Tomášová