Škola v přírodě

Škola v přírodě zahájena, přejeme šťastnou cestu.  Návrat 26.5. v 11:00

První den na škole v přírodě ubíhá velmi rychle. Po pohodové cestě a ubytování jsme již poznávali okolí a hráli mnoho her. Výborná kuchyně naplnila bříška všem účastníkům zájezdu.

Druhý den, 23. 5. 2023, tento den, ačkoliv se jevil jako velmi deštivý, vyšel krásně. Zahráli jsme si ve smíšených skupinách (2. – 5. ročník) detektivní hru, hráli na hřišti a na chodníku ztvárnili mnoho zajímavých obrazů. V deštivých chvílích děti psaly své zážitky do deníčků. 

Třetí den – středa – Po včerejší diskotéce se mnoha dětem nechtělo moc vstávat. Avšak báječná snídaně formou švédského stolu, každého povzbudila k dalším aktivitám (podívejte se do fotogalerie).  Dopoledne, jak je již obvyklé, jsme strávili venku. Někteří se vydali ke studánce do lesa, další mezi louky a lesy. Odpoledne nám konečně svítilo sluníčko a děti venku hrály mnoho her

Čtvrtý den – čtvrtek – Včerejší večer byl velmi napínavý. Téměř všichni žáci byli velmi odvážní a statečně se zúčastnili  stezky odvahy (za bedlivého dohledu dospělých). Ve čtvrtek po báječné snídani, na kterou se všichni velmi těšili, jsme se vydali do lesa. Stavení domečků v nádherném zákoutí lesa a potůčku s azurovou oblohou všechny moc bavilo. Vyzkoušeli jsme si i výbornou hru s talířky. Odpoledne nás čekají  další hry a opékání špekáčků. 

V pátek se těšíme na viděnou cca v 11:00 před školou.