Cyklo-turistický kurz 2019

Zprávy z kurzu- SLUNCE, SLUNCE, SLUNCE

Počasí nám sice hned na začátku týdne dopřálo tropický den, ale my se nebáli, sedli na kola, obuli pochodové boty a vyrazili. V pedálech mají naši cyklisté již 43km, zvládli letiště i Zahrádky. Turisté mají v nohách 10km. zjistili, co je nového ve Starých Splavech, jak je teplá (studená) voda, a jak vypadá Ledová rokle. Večer jsme se všichni těšili na táborák..

 

Úterý – Vzhůru do Mimoně

Dnes jsme si opět užili slunečný den a malou bouřku. Cyklisté vyrazili směr Ralsko a Mimoň – pěkných 55 km. Pěší zašli do Břehyně a pod Borný. Dnes celkem 13 km.

 

Středa

Dnes jsme měli odpočinkový den. Strávili jsme ho v kempu pod vrcholem Borný. Voda byla prohřátá. Byl čas i na různé hry- nakonec z toho byla kombinace vodního póla a amerického fotbalu. Čas strávený na pláži nám přesně vymezila krátká bouřka, ale nikomu to nevadilo- byl přece vodní den. 

Čtvrtek

Dnes jsme se tak nechali vystrašit předpovědí počasí, že jsme kola i “pěškárnu” zvládli v rekordním čase. A protože nás bouřky zatím (doufám, že to nezakřiknu) minuly, zbyl čas i na jiné sporty a společenské kontakty s husity.